blabla :D

Hejj blogg !! =)
Idag var jag i skolan, blöö. Hatar det verkligen, speciellt idrott. Men, i skolan hade jag först tyska, som jag e ganska dålig på ;s Och jag kom försent dit, vi har nog skolans strängaste kvinnliga lärare, alltså lärarinna. :p När jag kom upp för trapporna sitter en kille som heter Andreas där som också går på tyskan och säger "Hon öppnar inte."
jag; nehe... och så knackar jag på, så kommer hon fram till dörren.
Monica; Ni är 7 minuter sena.
Andreas; Men jag var här ute innan! Jag kom bara typ 2 minuter försent..
Monica; Jaha, men då får du göra dig hörd.
Andreas; Men jag knackade ju!
Monica; jaha, men det hörde inte jag, knacka högre nästa gång och det var någon elev som kom 3 minuter sent och då var dörren förtfarande öppen.
Andreas; ehh..... ja men asså... på min klocka var jag bara 2 minuter sen.

Inte så intressant precis, men det var ganska kul när jag hörde det.
iallafall, efter tyskan var det idrott, vi hade typ hinderbana. Först skulle vi göra hinderbanan 3 gånger, och varje gång skulle vi slå vår egen tid. Sen skulle vi göra den och hålla en kompis i handen, och sen skulle den ena vara "blind" och den andra leda, sen tvärtom, och sen skulle vi vara 3 och 3. Men det var 1 som inte var med så det fick vara ett par som bara var 2, och det blev jag och Caroline. =)

blablabla.......

Sen när vi hade slutat så cyklade jag hem och hämtade pengar, sen kom aylin hem till mig och så cyklade vi till nova, hon köpte en kofta med döskallar på som jag också har velat ha, men har inga pengar, sen såg vi ett armband som jag har velat ha, som hon också ville ha. Vi vill ha samma saker, det är läskigt..
Sen gick vi till McDonalds och åt och pratade i typ 30minuter, vi pratar alltid länge där, en gång satt vi i mer än en timme!
Sen ringde Aylins pappa och sa att hon skulle hem för att det började bli mörkt och hon inte hade någon belysning på cykeln, så vi gick in lite snabbt på H&M och sen cyklade vi hem.
vi hann bara vara där i ca 1 timme! Men vi får åka dit en annan dag istället =)

Nu är jag jättetrött och ska äta, kanske skriver mer ikväll.


byeybye' <3

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad köpte ni på hm?:)<3

2009-12-01 @ 19:55:59
URL: http://chitay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0