sk8 ;D

Tudelluu.
Bloggish från Saoura. Imorse gjorde jag mig klar för att träffa T i Ladan(för att skejta, typ).(men vi skejta inte så mkt xd) Vi var där kanske en timme innan 3 andra killar kom. Sen blev det tråkigt att bara sitta och kolla när dom skejtade så jag fick dit Sara, sen pratade hon om en kille. Och precis när hon pratade om honom så kom han. Creppiiuee. Sen palla vi inte va där längre, så vi köpte lite godiiis, och hämtade Saras syster. Nu sitter jag brevid Sallas syster och lyssnar på Automatic mit Tokio Hotel. =D

Bara för att sara är så söt :D


dammadabbadumput

Igår var jag i malmö, och blev fotograferad med syster och pappas fru, det var roligt. Fast vi fick vänta vädligt länge innan dom 1. sminkade&fixas håret. 2. belv fotograferade. 3. fick se bilderna. Bilderna blev faktiskt lyckade. =)

Det är några av dom, hehe. mm jag har ganska tråkigt nu. Jag passar lillebror.
-

Clothes. (L)

Varit hos pappa, idag åkte vi till Center Syd och shoppade =D

Jag hittade;
Röda Kawasaki
halvbaggyjeans
grå-vit randig tröja
grå basic tröja
vit/rosa/svart jacka. mest vit
korallfärgade(?) jeans

Jag är nöjd med det :)
Nu sitter jag och har tråkigt, lyssnar på musik. Pallar inte göra ngt. Ska kanske träffa T. yepp. Har inte provat min mascara, ska nog göra det nu. Ska experimentera lite med make-up, kanske kommer någon bild på det ;)

carroox2

Igår;
Sista dagen i skolan, slutade 20 över 2. Väntade på skolan med Sara & Carro till 3 för att Sara skulle ha hemspråk, såå hade vi liksom lite roligt. hehehe.  kolla videoooo :D

Video 1
Video 2
Video 3

hahaha vi hade verkligen skitkul. =)
Lite senare var jag med Hanin & Sara. Det var roligt :)

Idag; Påsklooov :D
Vaknade vid tjugo i tio, gick upp. Åt frukost. Macka med Nutella, namnam.. sen duschade jag, och klädde på mig, och sminkade mig, och solen sken. Och det var jättevarmt! Så underbart. Nästan sommar :o Träffade carro, vi gick till noova. Det var kuul. Hihi ^^ Jag köpte ny mascara, med sån liiiiiten rund borste, får se om den är bra.
Sen gick vi till City Gross, köpte choklad. I kön bakom mig var den en gubbe. Han böjde sig ner och tog en påse, samtidigt sa han; Nu kommer jag här, så du inte tror.. ja att det är dig jag är ute efter. Men det kanske jag är endå. ;)" Och fatta rädd jag blev. Jag log helt besvärat och kollade bort. Sen sa han något jag inte hörde, och sen: ... kanske får choklad efteråt. Sen sa han; Och du kan få sallad. Jag; haha, nejtack. han; Gillar du inte sallad? jag; nej, inte speciellt. Han; haha. Jag gillar choklad. Så hon i kassan kollade på honom och mig för att se min reaktion, och carro också. Jag blev rädd. det var läskigt :S
Jag betalade och sen gick vi snabbt därifrån. uhu, obehagligt.

Dagens;

I like it, brun skinnjacka, grå t-shirt, rosa tights, svarta shorts, snyggisch väska och converse :D

byebye =)

hohoho

Sitter i skolan och har svenska. Ska igentligen rätta min novell, men glömde den hemma -.-' sååå jag kan ikke rätta.
Bara för att jag har tråkigt nu så får ni biiild på hur jag ser ut just nu.
Och ja, jag kanske härmar carro liiite. (a)

TADAAAA. Har på mig mitt armband, som likar en sån cykelkedja. =)


hihi cajjoooo :D ♥

fjdkso

Jag har tråkigt. Skolan idag var tråkig, förutom rasterna. Med carro. ofc. hihi ^^
btw, jag lovar att förvarna nästa gång.
Carro följde med mig häm efter skolan, så åt vi mycket godis. Och chokladsås. hahah =D gotttt '')<3
byyeeee.

I do not think.......

hm. Jag tänker igentligen inte på vad jag gör/har gjort. Igår var jag ute med Ida och Emma P. Det var kuul. Först gick vi runt lite, sen gick vi till Lisa&Frida. mmmmhmmm. Idag har jag varit hos moster och grattat kusiin. Hon fyller 1 år, hon är riktigt söt. Och hon har såna stooora blå ögon. Jättegollig. mmmhmmmm. yepp. bye.

>

Inget kul händer, typ någonsin i mitt liv. därför har jag inget att skriva. därför suger min blogg. yepp. bye.

1 månad. <3

Kom på en sak.. det är en månad sedan. hihi. ^^ ja, nu ska jag fortsätta med soooo. som ska lämnas in tills imorgon, jag har knappt börjjat. duuktiiiigt. -.-'
eeeh, ja. byye =)

brüüür.

Skola idag, nothing fun to write. I do not know why I am writing in english, but whatever. =)  I took Tor's mössa on the lunchbreak, and then when I was going home, he said; Vill du ha mössan? Then I said; jaa, men här. Och sträckte fram den. And then he said that i could have it. hihihih :D  just becuz of that, You can see how i look right now. höhöhö.

I LOOK REALLY NORMAL YESSSSS. höhöhö.
Listening to; Jimmy eat world - Kill
Very goood yes. babybrother is here now. screaming. bye =)

,

Tjennnnaaa. Sitter i skolan, vi har svenska. Sista lektionen idag. wihooooo :D
Bara för deet, så ska ni få en bild.

tihihi :D<3

Vi skriver noveller nuu, det går inte så braa för migggggg. hehehehehe jag e dampo. HEHE nejdååå. byeee =)

FATTTAAAAA. Jag är sur.

Jag är sur, man är INTE emo för att man lyssnar på en viss sorts musik. Jag lyssnar på det mesta, nästan. Bara för att jag hade th-tröja en dag så kallas jag emo. Och en viss @&%%("/#%#  ritade ärr som han sedan visade och sa; aah kolla jag heter Filippa och jag skär mig öööh aahhh jag e emo och jag skär mig öhjeklsdjgdx.
skitkul liksom, skrattar ihjäl mig. Hur kan man tycka det är kul? Asså helt ärligt. åååh >.<'

meen, just nu är Albin & pappa här, vi ska äta tacos. Dom e här för att Linda är på ngn tjejmiddag. Igår var jag ute med tor, vi träffade sara, diddi, thephonehouse, sebastian och yubL. Dom var wierd, det var kul. Sen stack vi. =D
Jag har inget att göra, var helt typ. glad och hade en massa energi innan men den har försvunnit. yepp. mhmhm. bye.

bildooor.

Länge sen jag skrev. hehe. (a)  Bara för det kommer en snygg bild :D



tihihihih, sexiiiii Ian Somerhalder. moahahah :D (L)
Bara för det kommer en till snygg bild.

HAHAHA LURADE HAHAH :D

Sitter och droogar Breaking Benjamin - Away tihihih den e brraaa.

vet inte vad jag ska göra, antagligen duscha. mm. höhö orkar inte. snart ska jag. när jag har lyssnat på den 3 gånger till. hihihi. nu 2. poop. iaf. bye =)

TH :D

hehe, jag suger på att uppdatera, men har inte haft tillgång till någon dator!
ööh, jag såg inte tokio hotel i måndags.. =(  Jag blev sjuk, uhu ;_; Men jag såg dom i fredags, i göteborg :D :D :D :D  ååh dom var skiiitbra!! Kan inte ladda över bilderna nu, men dom kommer. Jag stog helt näära. Och så fick jag Toms vatten på mig! :D Och Georgs! :D  Och Gustavs! :D  omg omg omg, dom var skiiiitbra! Jag måste se dom igen. Det känns inte verkligt, asså inte alls. Jag fattar inte det.
nuu ska jag nörda framför tv;n och kolla criminal minds avsnitt som jojjo fick i julklapp men henne och mamma. Och så ska vi äta godis. Och sen ska vi kolla på Upp. hahah den verkar roligt.
hihiii.

bye :)

RSS 2.0