Funderar på..

..att ta bort min blogg, min facebook och min bdb. Allting suger, allt är tråkigt. Speciellt eftersom att jag inte känner ngn och ingen skriver, eller kommenterar, eller något. Det bara finns där. Typ som jag. Jag bara finns. Är överflödig. Pallar ingenting. Det blir säkert bättre när skolan börjar, vi får se.

dfgio

.

no titel

Jag har tråkigt. Är hungrig. Jag är sjuk -_-

baj

Passar bror..

.. och det är väldigt tråkigt. Har inget bloggsug alls.

Bio med syster och Linda..

.. idag! Vi ska se "Trollkarens lärling", den verkar bra. Jag hade den boken när jag var 8, har jag för mig. Jag läste några sidor, sen tyckte jag den var tråkig. hahah xD
Varit ute med Sara en stund, kul.

OWL: "så j-a irriterande.."


Bara för att min syster är ganska lik mig trots allt :D hon kommer bli såå glad när hon ser denna bilden.. NOT.

Ska göra mig klar nu, bye.

lyx

Tjena!
Har blivit en massa sms-bloggande för att jag knappt sitter vid datorn längre.
Idag så har jag, mamma, pappa & Johanna ätit på stan. Det var mysigt, kommer inte ihåg vad stället hette O.o
Min mat var jättegod! Små kycklingbitar och såna rörpasta och ngn sås på. Till dessert åt vi italiensk glass, hon servitrisen valde smak. Det blev ngn choklad som smakade nötkräm, melon och lime tror jag det var.

Jag är uttråkad. Vill inte börja skolan igen. Usch, betyg. Lyssnar på Yellowcard, loooove it! Sure thing Falling heter låten som spelas nu.
Hejdå

Hejhej! Idag har jag städat mitt rum, så...

Hejhej! Idag har jag städat mitt rum, så nu är det rent och fint. I någon dag iallafall :) efter städningen så träffade jag Sara, Tor, Diddi, Rasmus och Deffe. Det var kul, vi var uppe på dagistak och lekte, sen var vi på en stor gunga och lekte och så bara gick vi runt lite. Sen efter det träffade jag Caroline, vilket var jättelänge sen! Riktigt roligt att se och prata med henne igen, vi har fortfarande samma humor och, tro det eller ej, vi känner fortfarande varandra! :O När jag kom hem kollade jag på "den gröna milen" med mamma och johanna, och nu kollar jag på Phenomenon ||. Den är ganska bra, men missade dom första minuterna. Ska fortsätta kolla nu, byebye =)


RSS 2.0